Rob Gieben, nieuwe hoofdtrainer SV DONK

Het bestuur en de Technische Commissie (TC) van sv DONK willen u hierbij meedelen dat we er in geslaagd zijn een nieuwe hoofdtrainer vast te leggen voor het seizoen 2017-2018. Rob Gieben (55 jaar, woonachtig in Monster) wordt de opvolger van Edwin Erwich.

Rob is een ervaren trainer, gediplomeerd met een UEFA-A diploma en heel goed passend in het profiel dat we zochten. We willen inhoudelijk graag de weg vervolgen die de TC met Edwin Erwich heeft uitgezet en zochten daar nu een ervaren trainer bij. Ook de spelersgroep heeft nadrukkelijk deelgenomen aan dit selectieproces. Er is na meerdere positieve gesprekken uiteindelijk overtuigend voor Rob gekozen.

Rob is momenteel hoofdtrainer van Graaf Willem II/VAC in Wassenaar. Rob heeft in het verleden het hoofdtrainerschap vervuld bij o.a. Schipluiden, DSS en Erasmus. Daarnaast heeft Rob in het betaalde voetbal en in het topamateurvoetbal als assistent en jeugdtrainer gewerkt (o.a. FC Utrecht, Scheveningen, Lierse en Alphense Boys). Wij denken hiermee een trainer aan onze club te hebben gebonden die het in zich heeft met zijn voetbalinhoudelijke kennis, trainingskwaliteiten en persoonlijkheid op een goede manier onze jonge spelersgroep verder te kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Wij heten Rob uiteraard van harte welkom en spreken de verwachting uit dat op basis van een prettige en inhoudelijk goede samenwerking de ambities van DONK wat betreft selectievoetbal bij Rob in samenwerking met de TC in goede handen zijn.

Namens het bestuur en TC van SV DONK

Patrick Akerboom
Technisch Coördinator