REUNIE sv op 30 augustus 2016 vanwege 95-jarig bestaan van sv DONK

SV DONK viert op 29 oktober 2015 al weer haar 95e verjaardag. Dat is niet niks. Nu is 95 jaar geen officieel jubileum, maar het bestuur heeft toch besloten deze verjaardag niet zo maar voorbij te laten gaan. Het wordt geen uitgebreid jubileumfeest, maar we houden het kleinschalig. In ieder geval wordt er weer een Reünie georganiseerd.

Er is zoals gewoonlijk weer een jubileumcommissie in het leven geroepen. Deze commissie bestaat uit Ruud Lubken (voorzitter), Corry van Kralingen, André van Zijl, Per Lubbers en Gerrit Schinkel. De commissie is reeds 1 keer bijeen geweest om te brainstormen over de invulling van het jubileum. We zullen u regelmatig op de hoogte houden van de voorgang van het programma.

Op Zondag 30 augustus zal de Reunie worden georganiseerd: Dit keer is er geen kerkdienst, vanwege het feit dat er geen kerkdienst wordt georganiseerd in de omgeving op deze dag. Derhalve vangen we deze dag aan met een Brunch, gevolgd door een optreden van Shantykoor de Vlisterzangers.

Het middaggedeelte is bedoeld om gezellig met elkaar bij te kletsen en om fotoboeken in te kijken, die in de commissiekamer zullen liggen.Op het grote scherm in de kantine zullen oude films van reünies worden afgespeeld en we sluiten de dag af met een barbecue.

Bijgaand vindt u een uitnodiging die naar ongeveer 700 leden en oud-leden van 35 jaar en ouder is gestuurd, deels per post en deels per mail. Mocht u er geen ontvangen hebben, kunt u zich alsnog aanmelden via bijgesloten formulier Reunieuitnodiging.

We hopen op een grote deelname deze dag.

Namens de jubileumcommissie,

Gerrit Schinkel