Pupillenkamp Sint Michielsgestel: Dag 2

De foto’s van dag 2 staan online!

Om 7.30 uur was het kampleider Arjan die alle kinderen en begeleiders ging wekken. Sommige kinderen hadden een kort nachtje achter de rug want het wakker blijven was ook dit kamp weer een sport voor een aantal pupillen!
Uitgeslapen of niet, er stond een dag vol leuke activiteiten op het programma.

P1120113a

Er werd deze zaterdag ook een verjaardag gevierd want Quinty van Driel is 11 geworden vandaag. Nadat iedereen uit volle borst had meegezongen en Quinty een leuk presentje had gekregen konden de pupillen aan het ontbijt. Met dit energierijke voedsel konden de pupillen er weer volop tegenaan tijdens de sportonderdelen die deze ochtend op het programma stonden.

De kinderen gingen er gaan fanatiek tegenaan en ook de begeleiders zetten hun beste beentje voor en soms zelfs nog een beentje extra.
Het team van Tijs bleek het bij het optellen van alle scores het beste gedaan te hebben bij dit onderdeel!

De lunch werd opgevrolijkt met een heerlijke kaassoufle en nadat de pupillen hun maagjes hadden gevuld werd de bus geladen voor vertrek naar het Sportiom in ‘s Hertogenbosch. Hier werd in het tropische zwembad lekker gezwommen, gedoken, gegleden, gerelaxed en gebubbeld.
De twee en half uur in het zwembad waren zo voorbij want zo gaat dat helaas met leuke dingen! In de terugreis werden er wat oogjes dichtgeknepen…..

Het avondeten smaakte prima en het bos was inmiddels gevuld met gekleurde lintjes. De verschillende groepjes zochten achter bomen en struiken naar de meeste punten per kleur om zo te komen tot een zo hoog mogelijk puntenaantal. In een groepje zitten bij Tijs bleek vandaag winst op te leveren want het was wederom zijn groep die met de prijzen aan de haal ging.
De jaarlijkse bingo bracht wat hilariteit want er bleken wat nummers te ontbreken. Na deze valse bingostart van Anneke en Lenie maakten de leuke prijzen voor alle kinderen alles weer goed.

IMG_1278

Inmiddels is de rust weer gekeerd en is het op bijna alle slaapkamers rustig. Morgen nog een drukke dag voor de boeg!

De foto’s staan in het fotoalbum!