Pupillenkamp 2017

Dag 1:

Nadat iedereen geteld was door Tim , ging de bus met 51 kinderen en 15 begeleiders op weg naar St. Michielsgestel.
Na een gezellig uurtje in de bus stonden Lenie, Kees, Kelvin en Lars klaar met de koffie en gebak.

Vlot werden de slaapkamers in orde gemaakt om daarna het bos in te gaan voor het douanespel en het geluidenspel. Het douanespel werd gewonnen door het team van Tijs, Michelle, Lars L. en Wouter. En het geluidenspel door het team van Justin.
Na een broodje en limonade gingen we naar het clubhuis waar het nog heel lang onrustig bleef.

Dag 2:

Na een korte nacht voor de meeste kinderen, werden ze gewekt door de sirene voor een weer een lange dag vol spellen. Na een goed ontbijt stond het voetbaltoernooi op het programma. Na een aantal mooie wedstrijden werd de winnaar het team van Justin.

In de middag stond het vragen spel van Justin op het programma, waarbij de kinderen het bos in moesten om de vragen te zoeken en te beantwoorden. Na veel zoek en -denkwerk waren het team van Tim en het team van Renee gedeeltelijk de winnaar.

Toen de bordjes van het avondeten zo goed als leeg waren kon het Regenboogspel gespeeld gaan worden. Een spel waarin tactische keuzes bepaalden of je in de prijzen ging vallen. Uiteindelijk was het het team van Tijs dat de overwinning naar zich toetrok. Bij de laatste activiteit van deze zaterdag, de grote Lenie en Ellen Bingo show, ging iedereen sowieso in de prijzen vallen. Het zakje chips, het drinken en de muziek maakte het Bingo feessie compleet!

Na de korte eerste nacht en het lange programma werd het al snel stil in het kampgebouw.

Dag 3:

Na meer slaapuren dan de vorige nacht, begon deze dag opnieuw met een heerlijk ontbijt.

Op het programma van deze ochtend stond levend ganzenbord. Een spel waarin je, met je groep actief, slim en snel moet zijn. Geluk speelt daar ook een factor bij. De groep van Lars L. mocht zich dan uiteindelijk de winnaar noemen.
Tijdens het spel werd er met veel plezier allerlei kunstwerken waarin letters zaten verstopt op de leiders geschminkt

Na de lunch stond de bus klaar om ons weg te brengen naar ” het Sportiom te ’s-Hertogenbosch” voor een middag vol zwempret.

De tijd vloog voorbij en tegen 16.30 uur was het alweer tijd om op weg te gaan richting SV DONK.

Het is een superleuk en gezellig weekend geweest.

Dank aan alle kinderen en begeleiding.

Fijne vakantie en tot volgend seizoen.

De foto’s van het kamp zijn te bekijken in het fotoalbum.