Pupillenkamp 2016 – Foto’s en verslag

Verslag zondag 26 juni 2016

“Na meer slaapuren dan de vorige nacht, begon deze dag opnieuw met een heerlijk ontbijt.

Op het programma van deze ochtend stond levend ganzenbord. Een spel waarin je, met je groep actief, slim en snel moet zijn. Geluk speelt daar ook een factor bij. De groep van Justin mocht zich dan uiteindelijk de winnaar noemen.
Tijdens het spel werd er met veel plezier met scheerschuimtaarten op Lars gemikt.

Na de lunch stond de bus klaar om ons weg te brengen naar ” het Sportiom te ’s-Hertogenbosch” voor een middag vol zwempret.

De tijd vloog voorbij en tegen 17.00 uur was het alweer tijd om op weg te gaan richting SV DONK.

Het is een superleuk en gezellig weekend geweest.

Dank aan alle kinderen en begeleiding.

Fijne vakantie en tot volgend seizoen.

PS:
Ouders/ verzorgers, willen jullie de kinderen controleren op teken. We hebben dit bij iedereen gedaan maar extra controle kan nooit kwaad.

Foto’s deel 2

http://myalbum.com/album/b72dkQomXYFc

Hierboven weer de link naar een aantal foto’s van het kamp. We gaan bijna vertrekken richting het zwembad!

Verslag zaterdag 25 juni 2016

Wat was het een ´feest´om na een paar uurtjes slaap gewekt te worden door een megafoon met sirene geluid. Sommige (vooral de begeleiders) hadden hier wat moeite mee. Met slaperige gezichten werd er in de eetzaal stilletjes genoten van het goed verzorgde ontbijt.

Justin heeft in de ochtend een leuk spelparcours en het spel “Spons , water en vuur” georganiseerd voor de kinderen. We speelden dit in twee groepen, de E/F groep en de D-groep gingen zeer fanatiek de strijd met elkaar aan.
In de middag stond het voetbaltoernooi op het programma. Helaas zat het weer niet helemaal mee en zijn we wat eerder gestopt waardoor de kinderen lekker wat extra vrije tijd hadden. Leuk om te zien hoe verschillend dit werd ingevuld door de kinderen. Van verstoppertje spelen in het gebouw tot lekker rustig wat lezen.

Toen de bordjes van het avondeten zo goed als leeg waren kon het Sokkenspel gespeeld gaan worden. Een spel waarin tactische keuzes bepaalden of je in de prijzen ging vallen. Bij de laatste activiteit van deze zaterdag, de grote Lenie en Ellen Bingo show, ging iedereen sowieso in de prijzen vallen. Het zakje chips, het drinken en de muziek maakte het Bingo feessie compleet!

Na een drukke dag en een korte nacht is het deze avond vroeg stil in Sint Michielsgestel.

Tot morgen!

Foto’s deel 1

De eerste foto’s staan online. Helaas niet in chronologische volgorde. Vanavond (vannacht) weer een verslagje en morgen hopen we dat het weer lukt met de foto’s.

http://myalbum.com/album/1kJAxDCMHlBa

Verslag Vrijdag 25 juni 2016

Eindelijk is het dan zover.
Nadat iedereen geteld was door Arjan, ging de bus met 47 kinderen en 15 begeleiders op weg naar St. Michielsgestel.
Na een gezellig uurtje in de bus stonden Lenie, Kees en Lars klaar met de koffie.
Vlot werden de slaapkamers in orde gemaakt om daarna het bos in te gaan voor het douanespel en het geluidenspel. Douanespel werd gewonnen door het team van Wouter, Michelle, Arthur en Ellen. En het geluidenspel door het team van Cynthia.
Na een broodje en limonade gingen we naar het clubhuis waar het nog lang (lees heeeeeel lang) onrustig bleef.
De internetverbinding is moeizaam daarom komen de foto’s later.