PLUS van Ee sponsort de nieuwe shirts van Donk A1!

Het is niet altijd makkelijk om voor alle elftallen bij Donk een eigen kledingsponsor te vinden. Des te mooier is het om te zien dat ook de komende drie jaar PLUS van Ee zal zorgen voor de shirts van Donk A1!

Het A1 elftal van Donk word al jaren lang gesponsord door van PLUS van Ee (Korte Akkeren) en ook met het ondersteunen van jeugdactiviteiten is van Ee geen onbekende. Remco van Ee was zaterdag 27 September persoonlijk aanwezig om in gezelschap met de sponsorcommissie en voorzitter van Donk de nieuwe shirts uit te reiken aan het team en de begeleiding van A1.

Na een aantal huishoudelijke woorden van de voorzitter werd Remco van Ee bedankt voor zijn nieuwe sponsorverbintenis met de club en kon hij onder andere een ingelijst Donk shirt in ontvangst nemen. ‘’Deze is binnenkort te bewonderen bij ons in de winkel’’, aldus Remco van Ee, al sinds 1999 eigenaar van de Plusmarkt aan de Constantijn Huygenstraat.

Ook al werd de wedstrijd tegen v.v. Haastrecht later op de dag niet winnend afgesloten, was de nieuwe sponsor onder de indruk van zijn nieuwe sponsorteam en kon hij genieten van de leuke wedstrijd op het Donkveld.

Tot slot willen we met dit bericht namens Sv Donk nogmaals dank uitbrengen naar Remco en willen we Donk A1 heel veel succes wensen in de nieuwe shirt van PLUS van Ee!

Sponsorcommissie SV DONK

[huge_it_slider id=”8″]