Optreden van Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar in de Sint Jans Kerk te Gouda

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie bij sv DONK heeft dhr. Hogenelst, 65 jaar DONK lid en tevens voorzitter van de Societeit Concordia, de sv DONK een cadeau aangeboden in het kader van het 100-jarig jubileum van onze vereniging.

De beroemde Koninklijke Zangvereniging de Mastreechter Staar komt voor een optreden naar Gouda op 15 december 2020 en zal dan een optreden verzorgen in de Sint Janskerk te Gouda.

Dhr. Hogenelst heeft 40 kaarten aangeboden aan leden van onze vereniging, waarvoor wij de Societeit Concordia en dhr. Hogenelst dankbaar voor zijn, en geven de leden van de sv DONK de mogelijkheid zich aan te melden voor dit optreden.

Indien u interesse heeft voor dit optreden kunt u zich aanmelde bij de secretaris Karin de Heij.

De eerste 40 aanmeldingen zullen een kaart kunnen ontvangen.

sv DONK