Opening Sponsorhome 10 mei aanstaande

Geachte Sponsor/Genodigde,

De sponsorcommissie van s.v. DONK wil u hierbij uitnodigen voor de Wedstrijd DONK – v.v. Haastrecht van 10 mei a.s. Op deze dag zullen wij de nieuwe sponsorruimte openen en dat willen we graag met U delen.

Zondag 10 mei 2015, aanvang 14.00 uur, Sportpark s.v. DONK

• Vanaf 13:00 uur:                    Ontvangst in de nieuwe sponsorruimte.
  • Om 14:00 uur:                       De Wedstrijd DONK – v.v. Haastrecht bekijken
  • Na afloop:                               Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. In de rust en na afloop van de wedstrijd is er nog een optreden van “De Vrolijke Koster”.

Wij hopen u graag te verwelkomen op deze dag op ons complex. Wij zouden het prettig vinden als u ons laat weten of u deze middag aanwezig zult zijn en met hoeveel personen u komt. U kunt zich aanmelden via de onderstaande mailadressen.

Deze brief geldt als tevens als toegangsbewijs om de wedstrijd bij te wonen (Laat deze bij de ingang van ons complex zien bij de controle.)

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie s.v. DONK

Gelieve aan- af te melden. via:

sponsorcommissie@svdonk.nl of phsvanson@hotmail.com