Oefenwedstrijden selectie

Aanstaande zondag is er nog geen competitie voetbal voor de selectieteams. Ter voorbereiding op de start daarvan volgend weekend (26 jan) spelen DONK1 en DONK2 beiden nog 2 oefenwedstrijden, zowel komende zondag als a.s. dinsdag.

A.s zondag zijn we zowel met DONK1 als met DONK2 gastheer voor het ambitieuze RKDEO uit Pijnacker.

RKDEO 2 speelt reserve hoofdklasse en staat daar in een spannende competitie op de 10 plek. Knap werk in een afdeling met de tweede elftallen van de top zondagamateurs van West2. Een serieuze test ook voor onze mannen die om 11 uur begint.

RKDEO 1 speelt net als DONK1 in de 2e klasse op zondag. Zij spelen alleen in de andere – meer Haags/Leids georiënteerde – 2e klasse in West2. Daarin lijkt koploper Hillegom ongenaakbaar en staat RKDEO met 19 punten op een 5e plek. DONK1 start zondag uiteraard om 14 uur.

Afgelopen dinsdag werd er door DONK1 en DONK2 veel gescoord. Het scorend vermogen was in ieder geval niet in Paterswolde achter gebleven. Kijken wat we onder de ongetwijfeld hogere weerstand van RKDEO kunnen brengen.

Veel plezier en succes allemaal!!!