O21 en O17 Competitie weer van start !!!

Ook dit jaar organiseert de technische commissie van sv DONK weer een competitie voor elftallen van spelers O17 en spelers O21. Het betreft in beide leeftijdscategorieën een volledige competitie van 3 uit- en 3 thuiswedstrijden per seizoen en een finale avond in mei op ons complex.

De bedoeling is om een groot aantal jonge spelers extra ontwikkelmomenten te bieden in wedstrijden op een goede weerstand tegen clubs die op een zelfde manier tegen het opleiden en ontwikkelen van jonge spelers aankijken. Dit jaar doen we dat gezamenlijk met onze collega’s van GC&FC Olympia, FC Oudewater en vv Groeneweg.

Afgelopen week zijn de eerste wedstrijden weer gespeeld. Hieronder volgen de uitslagen;

vv Groeneweg O17 – GC&FC Olympia O17 3 – 6
GC&FC Olympia O21 – vv Groeneweg O21 1 – 4
sv DONK O17 – FC Oudewater O17 8 – 0
FC Oudewater O21 – sv DONK O21 2 – 1

Ook dit jaar zullen we weer een klassement bijhouden van de Beste Speler (gebaseerd op waarderingen door de technische staf van de tegenstander) en de Topscorer

Op de website van sv DONK wordt op de speciale O17 en O21 de competitie, standen en ranglijsten bijgehouden.

In de volgende speelronde staan de volgende wedstrijden op het programma;

sv DONK O21 – GC&FC Olympia O21 Dinsdag 1 nov, 20.15 uur
GC&FC Olympia O17 – sv DONK O17 Dinsdag 8 nov, 19.00 uur
FC Oudewater O17 – vv Groeneweg O17 Maandag 31 okt, 20.00 uur
vv Groeneweg O21 – FC Oudewater O21 Dinsdag 1 nov, 20.15 uur

We hopen u te mogen begroeten bij deze interessante en leuke jeugdwedstrijden.

Technische Commissie
Sv DONK