Nieuws van de TC

Nadat de voorzitter tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst bekend heeft gemaakt dat de samenwerking met hoofdtrainer Pieter van Zoest ook na dit seizoen met 1 jaar verlengd is, hebben we als TC niet stil gezeten. Inmiddels kunnen we aankondigen dat volgend seizoen ook de samenwerking tussen Pieter en John Olsthoorn verlengd zal gaan worden. Ook John blijft dus nog een jaar als assistent actief. Daarnaast hebben inmiddels ook de trainers van DONK2  hun ja-woord gegeven om volgend jaar actief te zullen zijn. Remco Overkamp en Jurgen Paap gaan daarbij als duo dus hun tweede gezamenlijke jaar in. We wensen John, Remco en Jurgen ook volgend seizoen veel plezier en dit jaar uiteraard succes met alle successen die er nog mogelijk zijn.

Naast deze verlengingen hebben we ook een drietal personen die hebben aangegeven volgend jaar in de bestaande rol hun activiteiten graag te willen overdragen. Kees Vat (elftalbegeleider DONK 2), Harry van der Pouw (Keeperstrainer) alsmede Fred Klomp (sportverzorger) zullen om uiteenlopende redenen hun huidige rol beëindigen. Kees heeft na 3,5 jaar trouwe dienst behoefte aan wat meer afstand en wil graag zijn zoons weer als voetbalvader volgen. Met Harry zijn we in gesprek voor een andere rol en uiteraard zijn we actief met een opvolger voor hem als keeperstrainer. Fred heeft aangegeven in ieder geval op zondag niet meer beschikbaar te zijn, maar mogelijk nog wel op dins- en donderdag als we niet tijdig iemand als opvolger kunnen vinden. Betekent uiteraard dat we zoeken naar een structurele opvolger als sportverzorger voor Fred. Aan de andere kant zijn we wel blij met het aanbod van Fred om de trainingsavonden vooralsnog actief te willen blijven. Uiteraard zullen we deze heren op een nader moment nadrukkelijk bedanken en in het zonnetje zetten.

In de komende periode gaan de gesprekken met (potentiële) begeleiding verder en houden we u uiteraard op de hoogte van de vorderingen.