Nieuwe trainer DONK 2

Het verheugd ons te kunnen melden dat wij overeenstemming hebben bereikt met Brasco Tuvaljevic. Hij is met directe ingang aangesteld als trainer van Donk 2 voor de rest van dit seizoen.
Brasco is 38 jaar, komt uit Rotterdam, en zijn ambities passen prima bij die van onze club. Brasco is op dit moment jeugd trainer bij de BVO excelsior van de B2 en het elftal onder 16 en was eerder hoofdtrainer bij RKAVIC waarmee hij gepromoveerd is van de 3e naar de 2e klasse. Als voetballer was hij actief bij onder andere Barendrecht, Kranenburg, Neptunes en Sparta Rotterdam .

Wij wensen Brasco veel succes en plezier toe bij onze club en vertrouwen erop dat hij zich bij Donk verder als trainer kan en zal gaan ontwikkelen.

Wij wensen de spelers, trainers en overig stafleden van de selectie langs deze weg veel succes toe in de tweede seizoenshelft.

John Olsthoorn

Selectie Commissie SV Donk