Nieuwe selectie foto’s sv DONK

Afgelopen week zijn er nieuwe foto’s gemaakt van de selectie in het kader van de start van het nieuwe seizoen alsmede in het kader van de nieuwe kleding via onze nieuwe kledingsponsor Voetbalshop.nl. Onderstaand kunnen we u de resultaten laten zien.

We kunnen stellen dat beide selectiegroepen er in zowel wedstrijdtenue als in de trainingskleding fantastisch bij lopen. Prachtige en zeer functionele kleding van het merk Nike uit de speciale club-collectie van Voetbalshop.nl. Onze grote dank gaat in dit kader uiteraard ook uit naar de grote organisator en de man die dit alles mogelijk gemaakt heeft; Pieter van Houten.

Daarnaast dank aan fotografe Gwendolyne van Erp voor het maken van de prachtige foto’s.

We kunnen met recht stellen dat we er ook op dit vlak heel goed op staan en we wensen beide selectiegroepen uiteraard heel veel plezier en succes.