Nieuwe Hoofdtrainer sv DONK

Het bestuur en de Technische Commissie (TC) van sv DONK delen u hierbij mede, dat we er in geslaagd zijn een nieuwe hoofdtrainer vast te leggen voor het seizoen 2018-2019. Met ingang van het nieuwe seizoen zal Pieter van Zoest (51 jaar, woonachtig in Bodegraven, huidige hoofdtrainer ESTO) onze A-selectie onder zijn hoede krijgen.

Pieter is een ervaren trainer, gediplomeerd met een UEFA-B diploma en heel goed passend in het profiel dat we zochten. We willen inhoudelijk graag de weg vervolgen die de TC heeft uitgezet en zochten daar een ervaren en regiovertrouwde trainer bij. Ook de spelersgroep en bestaande technische staf heeft nadrukkelijk deelgenomen aan dit selectieproces. Er is, na meerdere positieve gesprekken, uiteindelijk overtuigend voor Pieter gekozen.

Pieter is momenteel hoofdtrainer van competitiegenoot en koploper ESTO in Bodegraven en heeft in het verleden het hoofdtrainerschap vervuld bij o.a. Koudekerk, Be Fair en Zevenhoven. Daarnaast heeft Pieter uiteraard zelf op hoog niveau gespeeld bij o.a. Alphense Boys. Wij denken hiermee een trainer aan onze club te hebben gebonden, die het in zich heeft met zijn voetbalinhoudelijke kennis, trainingskwaliteiten en persoonlijkheid op een goede manier onze jonge spelersgroep verder te helpen in hun ontwikkeling.

Wij heten Pieter uiteraard van harte welkom en spreken de verwachting uit dat op basis van een prettige en inhoudelijk goede samenwerking de ambities van DONK wat betreft selectievoetbal bij hem in samenwerking met de overige leden van de technische staf en de TC in goede handen zijn.

Het feit dat Pieter niet per direct beschikbaar is betekent dat het lopende seizoen zal worden voltooid met de huidige technische staf waaraan Patrick Akerboom zal worden toegevoegd om daarin de rol als Hoofdtrainer op zich te nemen.

Namens het bestuur en TC van SV DONK

Jos van der Sprong

Voorzitter sv DONK