Nieuw tenue

Inmiddels zijn de eerste beker- en competitiewedstrijden gespeeld en zien we nagenoeg iedereen in het nieuwe tenue van de sv DONK voetballen, waarbij we heel veel positieve reacties ontvangen van sv DONK leden, maar ook van buiten de vereniging.

Helaas zijn er ook zaken die nog niet helemaal soepel zijn verlopen, zoals o.a. de bestellingen die leden via de website hebben gedaan.

Deze zijn niet allemaal direct naar de leden gestuurd en soms was een bepaalde maat niet aanwezig bij Voetbalshop.nl, waardoor leden langer hebben moeten wachten op hun kleding dan gewenst en beloofd door Voetbalshop.nl.

Vanuit het bestuur hebben we veelvuldig contact gehad afgelopen periode over de kleding en inmiddels is het zo, dat alle bestellingen, die via de webshop gedaan zijn aan de leden zijn verstuurd, dus zou iedereen vanaf nu in het mooie geel/wit gekleed moeten gaan.

Het bestuur wenst alle spelers en begeleiding veel succes toe in dit nieuwe tenue en gaan er dan ook van uit dat vanaf nu alle spelende leden netjes in het originele tenue lopen.