Nederlands Elftal kijken bij sv DONK

En ja hoor, wederom heeft het Nederlands Elftal een prima prestatie neergezet door de lastige wedstrijd tegen Turkije met 2 – 1 te winnen. Dat betekent dat Nederland door is naar de Halve Finale van het Europees Kampioenschap Voetbal.

Woensdagavond 10 juli speelt Nederland de Halve Finale tegen Engeland, die na strafschoppen uiteindelijk van Zwitserland wonnen.

Het zal weer een spannende avond worden en wie weet, wie weet, gaan we voor de 2e keer een Europese Kampioenschap Finale beleven met Nederland, maar zover is het nog lang niet.

Eerst de wedstrijd op Woensdagavond 10 juli om 21 uur, welke ook weer gekeken kan worden in de DONK-kantine en we hopen weer op een volle kantine, net als zaterdag jl.

Bestuur sv DONK