Nacompetitie eindigt voor JO19-1

De nacompetitie is voor JO19-1 geëindigd. Na een 4-1 voorsprong thuis tegen Jonge Spartaan, werd de uitwedstrijd met 7-1 verloren.

De mannen van JO19-1 vertrokken samen met vrienden en familie vol goede moed met de bus richting Middelharnis. Thuis werd er overtuigend met 4-1 gewonnen. Toen de wedstrijd was begonnen werd die overtuiging minder. DONK vergat te voetballen en stond daardoor flink onder druk tegen Jonge Spartaan. De mannen van JO19-1 deden zichzelf tekort door de kansen die zij kregen niet te verzilveren. Justin Vat zag zijn schot in de handen van de doelman verdwijnen en de stift van Roy van de Graaf viel boven op de lat. Jonge Spartaan benutte hun kansen wel, waardoor zij met een 2-0 voorsprong de rust in gingen.

Na de rust moest er uit een ander vatje getapt worden, maar dit lukte JO19-1 niet goed. Het werd een stuk lastiger toen Jonge Spartaan vlak na rust al de 3-0 scoorden. Dit zorgde voor veel druk op de verdediging van DONK, wat resulteerde in de 4-0. Een discutabel doelpunt, omdat de grensrechter besloot dat de bal over de lijn was geweest toen Robin Top de bal weg schoot.

De spanning kwam terug toen DONK de 1-4 scoorde. Vanuit een vrije trap reageerde Roy van de Graaf eerder op de bal dan de doelman en kopte de bal binnen. De spanning was van korte duur, want Jonge Spartaan wist nu ook vrij snel het net te vinden: 5-1.

De moeizame wedstrijd eindigde daarna nog door twee uitbraken van Jonge Spartaan in 7-1. Een erg harde les voor de mannen van DONK en de teleurstelling was dan ook erg groot.

Vanuit de spelersgroep en de staf willen we alle supporters bedanken die zijn mee gereisd naar Middelharnis en willen wij Complex E-Techniek bedanken voor de bijdrage aan de bus.

JO19-1