Mighty Mike schiet met scherp!! HOVDJSCR 2 – DONK 3 uitslag: 1 – 2

Het kan soms snel gaan. Vorig seizoen wist hij in totaal 4x het net te vinden. Dit seizoen staat de teller na 4 wedstrijden ook al op 4. Het resultaat van heel de zomer keihard trainen aan zijn specialiteit, waardoor hij inmiddels een ware hit is bij de “Kelderklasse”. Voor degene die het nog niet hebben gezien (ik kan het me haast niet voorstellen na zoveel propaganda) neem gerust een keer een kijkje.

El Pasador is wel blij met al het filmmateriaal, want zo blijf je toch nog een beetje op de hoogte van wat er zich allemaal afspeelt. Vorige week werd met pijn en moeite de volgende bekerronde behaald. SVV 2 vergat de kansen af te maken, waardoor DONK in de slotfase uiteindelijk het benodigde punt kon behalen. In 1e instantie had Mighty Mike op sublieme wijze (zie kelderklasse!!) de 1 – 1 binnen geschoten en zorgde Driel (ook met zijn specialiteit) voor de eindstand van 2 – 2. Ook Man of the Match Bob Lubbers mag niet vergeten worden in dit succes, want als hij niet op fabelachtige wijze een aantal cruciale reddingen had verricht had dit alles er niet meer toe gedaan.

De competitiestart mag dus ook succesvol genoemd worden. Kreek zorgde met zijn 1e van het seizoen voor de voorsprong en vlak voor tijd was het wederom Mighty Mike die de keeper kansloos liet met een bekeken vrije trap. Het moet gezegd worden het was geen materiaal voor de klederklasse dit keer, maar hij zat en daar gaat het uiteindelijk om. Enige puntje van kritiek van De Keiz(ijs)er was de krappe selectie die hij ter beschikking had. “Ik had Mighty Mike graag zijn publiekswissel gegeven die hij al 2 weken verdiend, maar met een halve paardenkop op de bank wordt het lastig”. Uiteindelijk werd de 2 – 1 over de streep getrokken, waardoor we dus zowel in de beker als in de competitie mogen spreken van een prima start!

Volgende week mogen we weer thuis onze kunsten laten zien. DONK 3  – Bodegraven 2, Aanvang 12.00 uur, komt tot zien.

Amada Mia, Amore Mio,

El Pasador