Medaille JAVD

De 61e editie van de Goudse jeugdavondvierdaagse kan vanwege de beperkende maatregelen dit jaar niet plaatsvinden zoals we dat gewend zijn.

Jammer, helaas en zonde, want de vernieuwde medailles, die al tijdig besteld waren, zijn inmiddels binnen en veel te mooi om in de kliko te belanden.

Wij als organisatie willen jou toch de mogelijkheid bieden om hem in je bezit te krijgen. Uiteraard doen we dit met de noodmaatregelen die we nu kennen. De gehele maand mei staat er dagelijks van 9.00 uur tot 21.00 uur bij de Nessepolderstraat 26 in Goverwelle een kraam klaar waar jij al wandelend met een volwassen huisgenoot je medaille van mag komen afpakken.

Na betaling van € 2.- per medaille, die je in de brievenbus mag doen, of ter plekke betaald met een QR-code, kun je deze op eigen verantwoording meenemen. (Op deze manier kunnen wij ook de rekening van de medailles betalen.) Let erop dat je deze dag wel eerst de 5 km gewandeld hebt!

Je verdiend hem dan ook echt! Er is dit jaar geen leeftijd aan gebonden zodat iedereen die wandelt deze mooie gedenkpenning kan komen ophalen. Succes!

Blijf gezond, blijf wandelen en dan zien wij jullie allen graag terug tijdens de 62e editie van de jeugdavondvierdaagse in Gouda van 25 t/m 28 mei 2021.

Voor meer info of wil je liever in deze periode niet wandelen maar wel alvast een medaille bel naar 06-28124241/ 06-30395878

Het reeds betaalde inschrijfgeld (indien al voldaan) wordt zsm terugbetaald.