Marcel van Dijk bezig aan zijn laatste seizoen als Hoofd Opleidingen

Na 9 seizoenen als hoofd opleidingen van de Jeugd bij de SV DONK heeft Marcel besloten zijn contract na dit seizoen niet te verlengen.

In deze lange periode heeft hij veel spelers in de F-jes heeft zien starten, die nu inmiddels 2e jaars B-junior zijn.

Evenzo zijn enkele trainers gedurende deze tijjd bijna onlosmakelijk actief geweest als trainer. Uiteraard geldt dit ook voor sommige vrijwilligers, ouders en verzorgers.

Marcel heeft over zijn dienstverband zelf het volgende gezegd:

“Een hechte vereniging die vooral draaiende gehouden wordt door deze groep vrijwilligers”.

“Ik heb ook de verhuizing mogen meemaken naar het complex waarop een ieder trots mag zijn – de kanttekening is het uitblijven van de kwantitatieve groei en dus ook een kwalitatieve groei.

Wellicht dat de nieuwbouw van Westergouwe straks van Donk een vereniging maakt, die kan voldoen aan de doelstellingen uit het Opleidingsplan”.

Marcel Heeft de afgelopen jaren met ups en downs zijn taak volbracht. Het samen werken met jonge ambitieuze trainers was heel leuk maar de gesprekken met de teleurgestelde spelers en ouders zijn niet altijd even leuk, maar horen er uiteraard wel bij. Hij kijkt terug op een aantal boeiende jaren en wenst ons de komende jaren heel veel succes.

De Technische Commissie is inmiddels druk bezig met de gesprekken met een nieuwe hoofd opleidingen en zij zullen u zo snel mogelijk via dit medium hierover berichten.

Wij bedanken Marcel voor zijn inzet, bijdrage en persoonlijkheid, die ervoor gezorgd heeft dat onze jeugdleden en jeugdtrainers zich verder hebben kunnen ontwikkelen. Wij wensen Marcel veel succes in de toekomst en hopen hem op ons complex terug te zien