Komend weekend geen wedstrijden

Op woensdag 15 maart bereikte ons het droeve bericht dat in de vroege ochtend ons Erelid Jober Thoen is overleden op 67-jarige leefijd, nadat hij donderdag 8 maart werd getroffen door een dubbele Tia en daarna nog door een hartinfarct.

Het Bestuur heeft besloten om dit weekeinde alle wedstrijden NIET door te laten gaan om stil te staan bij dit grote verlies voor de familie van Jober en voor onze verenigng waar menig DONKlid van is geschrokken. Bijna iedereen heeftwel iets met hem te maken gehad in de vereniging(zie ook het “In Memoriam” op de website).

Om eventueel met elkaar van gedachten te willen wisselen, verdriet te willen delen of herinneringen aan Jober op wil halen, is de kantine op zaterdag 18 en zondag 19 maart geopend van 15 tot 18 uur.

De uitvaart zal woendag 22 maart om 14.30 uur plaats vinden op de IJsselhof te Gouda. Na de dienst zal de Familie in besloten kring afscheid nemen van Jober bij het crematorium. Na afloop van de uitvaart is er gelegenheid tot condoleren op het DONKveld van 15.30 uur tot 17.30 uur.

Bestuur sv DONK