KNAPPE BEKERZEGE DONK 3 DONK 3 –Antibarbari 3 2-2, DONK wint na strafschoppen.

Een sterk verjongd DONK 3 heeft een knappe zege geboekt in de bekerwedstrijd tegen Antibarbari 3. Het op papier veel hoger aangeslagen Rotterdamse team moest met de staart tussen de benen afdruipen toen DONK de penalty’s na een 2-2 eindstand beter nam.

Het was een heel behoorlijke wedstrijd met bij vlagen verzorgd spel van beide ploegen. De ruststand was 0-0.

Na de hervatting kwam DONK op voorsprong via een goed schot van Justin Vat. Antibarbari zette er een tandje bij, scoorde de gelijkmaker en in de 86ste minuut ook de 1-2. Een minuut later zorgde Azzedine Akoub echter voor de terechte eindstand, 2-2.

In de penalty serie scoorden voor DONK Johan Lubken, Issam Aarab, Jeffrey van Dam en Sven de Wit. Omdat Antibarbari al een keer had gemist kroonde keeper Dennis de Vogel zich tot held van de thuisclub door een penalty te stoppen. Justin Vat hoefde toen niet meer in actie te komen. De buit was binnen.