Klaverjassen toernooi op 23 mei 2020

De Sociëteit Concordia uit Gouda bestaat 150 jaar en hebben tijdens hun nieuwjaarsreceptie en opening jubileumjaar op 11 januari jl  een Koninklijke onderscheiding ontvangen.

De voorzitter van deze vereniging is Jan Hogenelst en Jan is inmiddels ook al 65 jaar lid van onze vereniging.

Nu heeft dhr. Hogenelst sv DONK gevraagd om mee te doen aan een klaverjastoernooi op zaterdagmiddag 23 mei a.s. In de Sociëteit op de Westhaven te Gouda, waar dan 24 mensen voor sv DONK klaverjassen tegen 24 mensen van de Sociëteit. Er zijn nog drie andere verenigingen uitgenodigd om tegen de Sociëteit te klaverjassen en alle punten worden van de individuele mensen van de verenigingen opgeteld en de winnaar wint de Concordia beker, welke zal worden uitgereikt in het bijzijn van de pers.

Derhalve zoeken wij 24 mensen die deze middag willen klaverjassen, een spelletje, wat niet veel meer gespeeld wordt, maar met name de oudere leden kennen dit ongetwijfeld nog we.

Ik zelf zal ook zeker mee doen en naast mij zoek ik nog 23 mensen.

Aanmelden kan bij Ruud Lubken, waarna richting 23 mei nadere informatie zal volgen over juiste tijden en locatie. Mailadres is donkiaan@hetnet.nl

Ik zie de aanmeldingen graag tegemoet.

Ruud Lubken
Voorzitter sv DONK