Jonger Oranje Talentendag

Graag vragen wij uw aandacht voor de Jonger Oranje Talentendag die binnenkort wordt georganiseerd. Op maandag 2 januari, in de kerstvakantie, organiseert SportsGen sportmarketing in samenwerking met het Topsportcentrum Rotterdam en profclub Sparta Rotterdam de Jonger Oranje Talentendag in het Topsportcentrum Rotterdam. Een leuk voetbalevenement waarbij uw leden een fantastische voetbaldag met vooral heel veel plezier kunnen beleven.

De Jonger Oranje Talentendag wordt georganiseerd voor jongens en meisjes geboren in het jaar 2005 tot en met 2011. Tijdens deze JO Talentendag draait het om lekker voetballen, beter worden, plezier hebben en nieuwe vriendjes maken. Iedereen die meedoet speelt een 4 tegen 4 toernooi en wordt bekeken door scouts van Sparta Rotterdam. Naast de unieke voetbalervaring maken de deelnemers kans om geselecteerd te worden voor het Jonger Oranje regioteam. Dit team wordt samengesteld door de aanwezige scouts, deze kijken naar de volgende punten: sportiviteit, goed gedrag, passie en voetbalvaardigheid.