JO19-1 te wisselvallig, DONK JO19-1 – Schoonhoven JO19-1: 1-4

Na de winst op Jodan Boys en doordeweeks op DCV JO19-1 (Edwin 5x, Bas, Mika, Lukas) was er voor de wedstrijd voldoende vertrouwen op een goed resultaat. Na het eerste fluitsignaal bleek dat het een moeilijke wedstrijd zou worden.

DONK begon, net zoals veel wedstrijden deze competitie, slap aan de eerste helft. Schoonhoven was de bovenliggende partij en dit resulteerde in de 12e en 32e minuut in een 0-2 voorsprong voor de tegenstander. Tot tweemaal toe was het de linksbuiten van Schoonhoven die het net wist te vinden. Hoewel Schoonhoven beter was, kreeg JO19-1 drie 100% kansen. Tweemaal wist Bas na een goede actie van Suleyman niet de trekker over te halen. Tegen de rust was het Edwin die de bal niet goed raakte en de bal voor open doel naast zag rollen.

In de tweede helft kwam Steven in de ploeg voor Rene. Donk had wat meer grip op de tegenstander, maar dit leverde niet tot veel grote kansen op. In de 69e minuut kwam Levy in het veld voor de goed spelende Mika en DONK ging 1-op-1 achterin spelen. Een minuut later zag Sander de bal, na onoplettendheid in de verdediging, de bal in de korte hoek belanden: 0-3.

Drie minuten later kon Edwin de bal, na goed doorkomen aan de rechterkant van Jarno, achter de keeper plaatsen: 1-3. De mannen van JO19-1 probeerden wel, maar tot veel goede uitgespeelde kansen kwam het niet. Vlak voor tijd wist Schoonhoven wel de trekker nog een keer over te halen: 1-4.

Een zeer teleurstellende resultaat voor JO19-1. Het wordt nu erg lastig om zicht te houden op promotie. Het is zaak om een week hard te trainen en volgende week weer goed voor de dag te komen uit tegen Be Fair, aanvang 14:30.