Jeugdkamp

Beste ouders, maandag 8 juni hebben wij vanuit de JOC een mail gestuurd naar alle kinderen die zich hebben opgeven voor het pupillenkamp.

Mocht u deze niet hebben ontvangen wilt u dan een mail sturen naar de ledenadministratie@svdonk.nl . Dank u wel.”

Beste kinderen en ouders,

We hebben lang gewacht omdat we de beslissing zo lang mogelijk wilden uitstellen en we nog hoop hadden op…………maar helaas; “We moeten ons jaarlijkse Donk pupillenkamp toch echt afzeggen!”

De rijksoverheid heeft aangegeven dat tot 1 juli niet meer dan 30 personen in een accommodatie mogen.

En omdat wij met meer dan 30 personen zijn en omdat het kamp in het laatste weekend van juni valt, betekent het dus dat we voor het eerst in jaren, moeten afzeggen.

We vinden dat ontzettend balen maar……”Volgend jaar gaan we het opnieuw organiseren en uiteraard gaan we er dan volgend jaar gewoon weer een ongelofelijk gezellig en leuk weekend van maken.”

Voor de kinderen die dit seizoen voor het laatst mee konden gaan i.v.m. leeftijd/team, gaan we bekijken of het mogelijk is dat zij, als uitzondering, komend seizoen toch nog mee kunnen op kamp.

Wat gaan we doen met het geld wat al betaald is: Als er al een deel of het gehele bedrag is betaald laten we het bedrag gewoon staan als een betaling voor volgend jaar.

Wilt u het bedrag toch liever teruggestort krijgen dan is dat uiteraard geen probleem.

Graag dan even een mailtje naar penningmeester@svdonk.nl  met duidelijk naam van het kind en het team waar het kind in speelt. Dan wordt het bedrag teruggestort.

Door alle omstandigheden zal de JOC voor de zomervakantie helaas geen activiteiten meer kunnen organiseren.

We hopen na de zomer vakantie dat we weer lekker mogen sporten en weer leuke activiteiten  mogen gaan organiseren voor jullie en dat iedereen dan weer gezellig aanwezig zal zijn.

Wij wensen jullie een fijne vakantie.

Tot volgend seizoen,

Team JOC sv DONK