Jeugdavondvierdaagse 2016

Na jaren van afwezigheid was het afgelopen week zover, SV DONK liep weer mee met de jeugdavondvierdaagse. De JOC heeft zich de afgelopen maanden ingezet om eindelijk weer een groep van SV DONK mee te laten lopen.

En met succes, er liepen 14 jongens en meiden mee uit de diverse jeugdteams. De begeleiding bestond uit elke avond uit leden van de JOC en vrijwillige ouders. De kinderen liepen elke avond in een DONK shirt/trui of trainingspak.

Op de avond van de intocht werd de groep voorzien van 2 vlaggendragers om ons extra te laten opvallen, zo liep er dus een mooi geel gekleurd groepje, allemaal in tenue, voorafgegaan door 2 grote DONK vlaggen.

Na 4 dagen lopen werd aan alle kinderen een bal uitgereikt, deze zijn gesponsord door: Klusbedrijf M.J. de Boer, waarvoor onze dank. Na de intocht, waarbij alle kinderen enorm zijn verwend met vooral snoepgoed, werd er bij Rinus Schouten nog nagenoten onder het genot van een ijsje.

Iedereen heeft kunnen zien hoe leuk het kan zijn om met SV DONK mee te lopen, we hopen dan ook dat het aantal meelopende kinderen volgend jaar minimaal het dubbele zal zijn. Zet de datum dus alvast in de agenda: 16-19 Mei 2017. De inschrijflijsten komen tzt weer op het JOC bord te hangen!

image4 image3 image1