Jeroen Borsboom komt naar huis !!!

De technische commissie van sv DONK is verheugd u te kunnen meedelen dat Jeroen Borsboom besloten heeft terug te keren naar sv DONK. Volgens seizoen maakt Jeroen wederom deel uit van onze spelersgroep !!!

Momenteel speelt Jeroen voor stadgenoot Jodan Boys in de Hoofdklasse A zaterdag. Afgelopen seizoen werd Jeroen bij Jodan Boys uitgeroepen tot de beste speler van de selectie en won hij daarmee de van Deth Bokaal mede door zijn 10 goals.

Nadat Jeroen zijn opleiding bij onze club had afgerond was hij een groot aantal jaren zeer succesvol in ons eerste elftal. In het seizoen 2012-2013 verhuisde Jeroen van DONK naar Jodan Boys. Jodan Boys speelde in dat seizen in de toenmalige Topklasse toen getraind door onze technisch coördinator Patrick Akerboom. Jeroen kwam direct in zijn debuutjaar tot een aantal invalbeurten en basisplaatsen en ontwikkelde zich erg snel.

Na 3 seizoenen Jodan Boys toonde vv Noordwijk interesse en verhuisde Jeroen naar een van de grootmachten in de Bollenstreek. Jeroen werd bij Noordwijk een nog meer gevreesde spits. Na 3 jaar Noordwijk speelde Jeroen 2 jaar voor ARC waarmee hij de promotie van de eerste naar de
hoofdklasse meemaakt. De laatste 2 Corona seizoenen speelde Jeroen weer voor stadgenoot Jodan Boys. Vorig jaar maakte hij daar 10 goals.

We zijn erg blij dat Jeroen zijn mooie carrière bij DONK wil komen afsluiten. Hij zal daar een mooie rol kunnen vervullen tussen al onze jonge talenten op wij hij zijn ervaringen graag wil overbrengen.

We heten Jeroen uiteraard heel erg welkom bij de club waar het allemaal begon.