ING sponsor van sv DONK

ING is sponsor geworden van voetbalvereniging sv DONK en heeft zich per 1 september 2014 voor 3 jaar aan de club verbonden.

ING zet zich als hoofdsponsor van de KNVB met volle overgave in voor het amateurvoetbal in Nederland. Amateurverenigingen zijn de bakermat van het Nederlandse voetbal.

Daar wordt de liefde voor voetbal geboren, gekoesterd en gedeeld. Door spelers en speelsters, scheidsrechters, barmannen en -vrouwen, bestuursleden en natuurlijk supporters.

In maart 2014 startte ING met een van de meest omvangrijke sponsorprogramma’s in de geschiedenis van het amateurvoetbal.

Met dit programma wil de ING, samen met de KNVB en de clubs, het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven en naar een hoger plan tillen.

Clubs uit heel Nederland maakten met een onderscheidende en originele pitch kans op een sponsorschap van de ING.

Sv DONK is er trots op om één van de ruim 300 amateurclubs in Nederland te zijn, die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een sponsorschap, waarmee zij de komende 3 jaar de samenwerking aangaat met ING.