In Memoriam: Wilma de Jong

Op zondagmorgen 12 april 2020 kregen wij het bericht te horen dat Wilma de Jong op 63 jarige leeftijd is overleden.

Wilma heeft enkele jaren geleden een hersenbloeding gekregen en is na revalidatie in een scootmobiel terecht gekomen.

De laatste jaren kwam ze toch weer af en toe op DONK, o.a. om bij haar kleindochter Nola te kijken en bij haar neefjes(van jeroen de Jong) en was ze er bij bijzondere gelegenheden.

Wilma is een van de dames, die vanaf het begin van het damesvoetbal bij sv DONK actief is geweest en zodoende de oprichting van het damesvoetbal mede vorm heeft gegeven met enkele andere mensen en het Damesvoetbal bestaat nog steeds bij sv DONK.

Wilma is tevens leidster geweest bij het 1e meisjesteam van sv DONK.

Wilma was getrouwd met Joop de Jong, Oud selectiespeler van DONK en moeder van Kim de Jong, die in de JeugdOntspanningsCommissie zit.

Wij wensen de familie veel sterkte en kracht toe deze dagen om dit te verlies te verwerken.

Bestuur sv DONK