In memoriam Harry Brouwers

harrybrouwers

Deze week bereikte ons het droevige bericht dat Harry Brouwers op 92 jarige leeftijd is overleden.

Voor velen onder ons bekend als meneer Brouwers die op de woensdag kwam biljarten, het clubblad maakte en altijd aanwezig was bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Hij leefde erg mee met de resultaten van het elftal en was, tot jaren terug, ook vaak bij trainingen te zien.

Harry was de 4e broer Brouwers die in het 1e DONK elftal kwam te spelen. In het seizoen 1951/1952 een roemrucht elftal, dat in dat seizoen het kampioenschap behaalde van de afdeling Gouda. Door dit kampioenschap promoveerde het elftal naar de KNVB-competitie.

Hij heeft jarenlang de jeugd de eerste beginselen van de voetbalsport bijgebracht. Na zijn voetbal- en trainerscarrière maakte hij zich verdienstelijk met het onderhoud van het sportcomplex.

Wij herinneren Harry als een opgewekte en blije man. Zijn familie condoleren wij met dit verlies.

Het afscheid zal plaatsvinden a.s. vrijdag om 18.00 uur op de IJsselhof.

Hans Dessing
Voorzitter sv DONK