Huldiging leden sv DONK

Gisteren was de nieuwjaarsreceptie van DONK. De voorzitter gaf in zijn speech aan dat hij blij is met de resultaten van DONK 1 en vroeg hij aandacht voor de vele vrijwilligerstaken bij DONK. Ook heeft hij stil gestaan bij het feit dat de bouw van huizen in Westergouwe is begonnen en dat we hopen daarvandaan onze groei kunnen gaan maken waarop we al jaren wachten, zodat de kosten van het complex, en met name de huur van de velden weer gelijke trend kan gaan houden met het aantal leden.

Daarnaast zijn er een aantal leden in het zonnetje gezet voor hun vele jaren lidmaatschap:

Voor 25 jaar lid: Peter Koemans, Pim van de Schoor en Nathalie Struijk.
Voor 40 jaar Lidmaatschap: Peter Kielliger en John Olsthoorn.
Voor 50 jaar lidmaatschap: Andre van Zijl, Dick van de Bos, Clemens de Jong en Quirien Schoonderwoerd.

Op de foto (boven) ontbreken de leden die ook 25 jaar lid zijn: Pascal landsmeer en Hans Roskam.

Ook zijn we trots dat we weer een drietal leden hebben kunnen benoemen tot lid van verdienste als dank voor hun jarenlange inzet voor de club.

Vandaag zijn Remco Overkamp, Paul Schippers en Tiny Nuijen gehuldigd voor hun jarenlange inzet en benoemd tot lid van verdienste.

donk nj receptie 2016 (132)

Overige foto’s van de nieuwjaarsreceptie staan in het fotoalbum.