Hoogvliet plaatjesactie

Nog iets langer dan 2 weken en dan is het zover. Vanaf 21 maart liggen de plaatjes van alle Donkspelers in de winkels van Hoogvliet aan de Nieuwe Gouwe en de Plataanstraat.

Bij € 10,- aan boodschappen of het kopen van actie-artikelen krijg je al een zakje plaatjes.

Dat wordt dus nu al de familie, buren en andere bekenden informeren, of ze vanaf 21 maart de boodschappen zeker bij Hoogvliet kopen.

Want zeg nou eerlijk: we willen toch allemaal zo snel mogelijk ons eigen boek vol hebben. En wat is er nu leuker om straks het zakje open te maken met daarin jou eigen plaatje?????

Weet je trouwens dat Hoogvliet nog een leuke actie heeft?

Vanaf 3 maart tot en met 2 april kan je een professioneel wedstrijdverslag winnen. Wat moet je hiervoor doen?

Laat Hoogvliet in een gek, gaaf, enthousiast of ontroerend filmpje zien waarom juist jouw team dit verdient. #clubtoppers

Gauw aan de slag dus!