Het gaat weer beginnen!!!

Op zondag zes september a.s. gaat voor de selectie van DONK het seizoen 2015-2016 van start. Het tweede start om 11.00 uur thuis tegen VEP 3, terwijl het eerste team eveneens thuis om 14.00 uur aftrapt tegen Antibarbari. De voorbereiding verliep niet over de hele linie vlekkeloos. Toch wordt, gelet op de kwaliteit en de breedte van de selectie reikhalzend en vol vertrouwen uitgekeken naar het nieuwe seizoen. Als we onze individuele klasse kunnen combineren met de broodnodige passie en inzet moet een goede teamprestatie van zowel DONK 1 als DONK 2 zeker tot de mogelijkheden behoren.

De selectie is dit jaar uitgebreid met maar liefst zes nieuwkomers van buiten. In een mini-interview stellen zij zich hier voor.

“Ik ben Charaf Akoub, 20 jaar oud. Ik ga dit jaar een HBO-opleiding volgen in Rotterdam. International Business Languages. Mijn vorige club was ONA. DONK trok me aan, omdat ik er goede verhalen over had gehoord van een aantal vrienden die bij DONK spelen. Mijn favoriete positie in het veld is linksbuiten/linkerspits. Als je me vraagt aan welke trainer ik de beste herinneringen bewaar dan noem ik er twee: Piet de Jong en Siem Hornes. Mijn ambitie is om alles wat er in zit uit mijn voetbalcarrière te halen. Het eerste doel is natuurlijk promoveren met DONK!”

“Ik ben Arber Benrachi, 19 jaar oud. Ik zit op de Detailhandelsschool en wil verkoper worden. Mijn vorige club was Olympia. Een vriend van me vertelde dat DONK een erg leuke vereniging is. Toen heb ik besloten over te stappen. Mijn favoriete positie in het veld is de nummer 10 positie of die van linksbuiten. Mijn ambitie is om het eerste team van DONK te halen. Aan welke trainer ik goede herinneringen bewaar? Wim Boele bij Olympia.”

“Mijn naam is Macky Chinkham. Ik ben 21 jaar oud. Ik werk bij de PLUS op de afdelingen Slagerij en Groenten. Mijn vorige club was Jodan Boys. Ik had het daar niet meer zo naar mijn zin en hoorde goede verhalen over DONK. Mijn favoriete positie in het veld is de nummer 8, achter de spitsen. Mijn ambitie is om kampioen te worden met DONK. Mijn favoriete trainer is Edwin Erwich. Daar heb ik in zijn tijd bij Jodan Boys veel van opgestoken.”

“Mijn naam is Zakaria Mellah. Ik ben 21 jaar oud. Ik werk bij een verzekeringsmaatschappij. Mijn vorige club was ONA. Voor die club scoorde ik de 1-1 tegen DONK aan het eind van het seizoen 2014-2015. Ik heb veel vrienden bij DONK die mij goede verhalen over DONK vertelden. Daarom ben ik overgestapt naar DONK. Mijn favoriete positie in het veld is de nummer 10. Mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te spelen. Laten we dus eerst maar beginnen met DONK naar een hoger niveau te brengen. Ik kan niet echt een favoriete trainer noemen; van iedere trainer steek ik wel wat op.”

“Ik ben Robin Plomp, 22 jaar. Ik zit op het grafisch lyceum in Utrecht. Mijn vorige club was ONA. Ik wilde echter graag wat anders. DONK is lekker dicht in de buurt en ik ken er veel gasten. Daarom is mijn keus op DONK gevallen. IK sta het liefst in de spits, nummer 9. Mijn allereerste voetbal ambitie is om te promoveren met DONK. Mijn favoriete trainer? Peter Steenwinkel.”

“Mijn naam is Jeffrey IJsselsteijn. Ik ben 27 jaar oud. Ik werk in de bouw als funderingsmedewerker. Mijn vorige club was ONA. Ik heb voor DONK gekozen omdat ik ervan overtuigd ben dat de club goed bij me past. Bovendien ken ik er nogal wat jongens. Ik speel het liefst verdedigende middenvelder, nummer 6. Mijn favoriete trainer was Frank den Oudsten. Mijn ambitie is om met DONK te promoveren!”

Mooi! Dank je wel mannen! Succes met jullie vervolgstap bij DONK!