GOURMETAVOND JO19-1

De eerste seizoenshelft van de JO19-1 is zeer positief en boven verwachting verlopen.  Het jonge JO19-1 team met maar liefst 6 2e jaars JO17 spelers is bovenaan geëindigd. Dat het team niet helemaal van een kampioenschap kan spreken komt omdat het team een wedstrijd meer heeft gespeeld dan de concurrentie.

Onder de enthousiaste begeleiding van Koen van Leeuwen en Tim Lafeber  kunnen de spelers zich optimaal ontwikkelen waarbij er een zeer goede en gezellige sfeer binnen de groep heerst.

De JO19-1 zal de tweede seizoenshelft in 1e klasse uitkomen en gaat een uitdagende tweede seizoenshelft tegemoet.

Om deze eerste positieve seizoenshelft af te sluiten hebben we zaterdag 21 december gezellig met het JO19-1 en begeleiding gegourmet in de gezellig aangeklede DONK kantine.

Nadat iedereen lekker gegeten had  hebben de mannen een Fifa toernooi op het grote scherm gespeeld. Tussen de Fifa wedstrijden door werd er getafeltennist, gedart, en gekaart. Als slot hebben met z’n allen gekeken naar de wedstrijd van Rico Verhoeven tegen Badr Hari.

Het was een zeer gezellige avond en een mooie afsluiting met elkaar. Met dank aan Vanessa Gelderblom die met het idee kwam en een groot deel heeft georganiseerd en geregeld.