Geslaagd trainingskamp selectie

De heren van DONK 1 en 2 zijn gisterenmiddag teruggekomen van een geslaagd trainingskamp. Er is hard getraind en een goede basis gelegd voor de tweede seizoenshelft.

Vrijdag werden de selectiespelers verwelkomd door Teuni, Lenie en Ronald met een heerlijke lunch. Na de nodige dart, tafeltennis en tafelvoetbalwedstrijden gingen de heren op weg naar Rheden, waar ‘s avonds de eerste training op het programma stond. Na twee uur hard werken keerden de spelers terug naar de accommodatie om daar onder het genot van een hapje en een drankje te ontspannen. De volgende ochtend stond er namelijk om 10:00 uur een training gepland.

Zaterdagochtend om 10:00 stonden alle spelers dan ook op het trainingsveld. Ondanks dat het weer wat tegen zat, het sneeuwde en het was erg koud, werd er goed getraind ter voorbereiding op de wedstrijd later die dag tegen Arnhemse Boys. Deze wedstrijd werd door DONK gewonnen met 3 – 1 dankzij goals van Robin Plomp (2x) en Wouter Steenbergen. Iedereen van Donk 1, als Donk 2 heeft deze wedstrijd gespeeld. Wat betekende dat Ronald Lamper, Arber Berisha en Mike Gelderblom hun officieuze debuut hebben gemaakt voor DONK 1.

Arnhemse Boys - DONK

image

Na de wedstrijd keerden de Donkianen terug voor het diner en werd aansluitend de quiz ‘de Einstein van Donk’ gespeeld. Quizmaster Patrick Akerboom zag in de finale Dave Tol en Edwin Erwich tegen elkaar strijden. Uiteindelijk ging Dave er met de winst vandoor en mocht hij zich de Einstein van Donk noemen.

De volgende ochtend stond er een wandeling op het programma. Na de wandeling zijn de heren in de middag teruggekeerd naar het DONK complex. Daar werden zij weer uitstekend ontvangen met een uitgebreide lunch.

Al met al was het een zeer geslaagd en gezellig trainingsweekend. En willen wij iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt hebben!

De selectie.