FUN RUN VOOR PUPILLEN OP 22 OKTOBER

Op  woensdag 22 OKTOBER  (herfstvakantie) is er een superleuk evenement gepland voor pupillen. De FUN RUN sponsorloop voor het goede doel: Stichting Kans Tegen Kanker.  www.kanstegenkanker.nl

kindersurvivalrundeel3(1)

Geen gewone sponsorloop, maar een geweldig leuk en afwisselend hindernisparcours waarin snelheid, uithoudingsvermogen, behendigheid maar ook behulpzaamheid, sportiviteit en slimmigheid een rol spelen. Gegarandeerd met heel veel plezier en ook nog eens een goed gevoel omdat het voor het goede doel is! De Fun Run wordt dit jaar voor en door drie verenigingen georganiseerd, nl.

Olympia                                 DONK                                 en  Jodan Boys

Deze drie verenigingen tonen hun maatschappelijke betrokkenheid o.a. als Partner van de Goudse Stichting Kans Tegen Kanker (KTK). Dus op deze dag niet de strijd aan gaan met de tegenstanders, maar gezamenlijk met drie verenigingen de strijd aangaan tegen de ziekte kanker.

En er zijn leuke prijzen te verdienen voor wie de meeste rondjes op het parcours kan afleggen en voor degenen die het meeste geld ophalen.

Gastheer voor de ‘Fun Run 2014’ is GC&FC Olympia. Het parcours wordt uitgezet op het hoofdveld van deze vereniging aan de Bodegraafsestraatweg. Een prima gelegenheid om de recent geopende nieuwe accommodatie te bekijken en het evenement te volgen vanaf de mooie tribune.

De Fun Run staat dit jaar in het teken van “Respect en Sportiviteit”, het thema dat bij de drie verenigingen veel aandacht krijgt. Zo ook bij gastheer Olympia dat via het project ‘Generation Next’ dit hoog op de agenda heeft staan.

Vanaf zaterdag 27 september zijn de sponsorloopformulieren en de begeleidende brieven met nadere informatie uitgereikt aan de pupillen/ouders. Ook broertjes, zusjes neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte uitgenodigd mee te doen (gewoon even het formulier kopiëren!).