Foreholte 1 – DONK 1 met de bus

Aanstaande zondag speelt Donk 1 de belangrijke uitwedstrijd tegen Foreholte 1 uit Voorhout. Zij spelen op een fantastisch mooi complex op een geweldig grasveld.

Mede door inzet van een fantastische sponsor kunnen spelers en begeleiding naar deze uitwedstrijd met de bus.

Daarmee zit de bus niet vol en wij zouden het ontzettend leuk vinden als er zo veel mogelijk supporters met ons mee reizen.

Als 12e man zijn onze supporters altijd van een grote toegevoegde waarde en we hopen dat dit zondag weer het geval is. Samen op weg naar de eerste overwinning!!!

Er wordt nog bekeken of hier een kleine bijdrage per persoon voor gevraagd gaat worden, maar 1 ding is zeker: hoe meer mensen er mee gaan hoe kleiner de bijdrage!

Hopelijk kunnen we met een volle bus richting Foreholte en maken we er een mooie sportieve en gezellige zondag van.

We vertrekken zondag om 12:00 uur vanaf sv Donk.

namens spelers en begeleiding van DONK 1,

Edwin Erwich