Esto F1 – DONK F1, uitslag 3-2

Vandaag de wedstrijd uit bij Esto F1 de nummer drie van de ranglijst.Met een waterig zonnetje en een windje schuin over het veld begonnen wij de eerste helft.

De wedstrijd ging in de beginfase gelijk op met een licht overwicht voor Esto.Onze keeper Stijn werd een paar maal getest maar hij keepte lekker dus het bleef lang 0-0.Na een grote kans voor Donk scoorde Esto toch de 1-0.Na deze goal pakten wij meer het initiatief en Tim scoorde met een fraai afstandsschot de 1-1.Kort hierna passeert Denzell knap een spelertje van Esto ,passt op Mo die de 1-2 op het scorebord zet.De wedstrijd gaat verder tot de rust gelijk op.

De tweede helft liet weer een gelijkopgaande leuke wedstrijd zien tussen twee teams die tegen de top van de 1 ste klas aanzitten.Na 10 minuten krijgen wij een vrije trap en Mo schiet deze helaas op de lat.Toen ging de wedstrijd kantelen in ons nadeel want de jonge scheidsrechter was de 1-2 stand schijnbaar zat en zag zuivere vrije trappen over het hoofd (of wilde ze niet zien ),vrije trappen mee die hij niet kon negeren loste hij op met een een opstuitbal ? en ballen die corner zouden moeten worden daar maakte hij op advies van de kant een achterbal van.Dit mocht echter niet baten voor Esto en gooide hij er nog een schepje bovenop.Denzell schermde de bal goed af toen er een aanstormende speler van Esto aankwam,deze duwde Denzell omver ,schopte hem nog een keer en mocht….. doorgaan ! Hij speelde de bal voor en deze werd ingeschoten 2-2.Helaas werd het in de slotfase ook nog 3-2.Ik zeur niet gauw maar zelfs sommige mensen van Esto zeiden dat dit al
weken zo gaat met deze scheids dus misschien moeten ze hem nog even niet laten fluiten en opleiden tot hij er wel klaar voor is.

Jammer jongens dit was niet verdient.

Marco