Einde samenwerking SV DONK en Edwin Erwich

Via deze weg brengt het bestuur van sv DONK u op de hoogte van het feit dat we in goed overleg met hoofdtrainer Edwin Erwich besloten hebben om volgend seizoen (2017-2018) de samenwerking te beëindigen. Edwin Erwich neemt na deze jaargang na drie seizoenen afscheid van de zondag tweedeklasser.

Onder leiding van Edwin promoveerden we afgelopen seizoen naar de 2e klasse. Daar is de eerste seizoenshelft gebleken dat we een uitdaging hebben ons daar staande te houden met de hele jonge selectiegroep. Het bestuur rekent op een succesvolle tweede helft van het seizoen onder leiding van Edwin. sv DONK staat momenteel weliswaar op een twaalfde en laatste plaats maar de laatste weken laten zien dat het verschil in de wedstrijden niet zo groot meer is als in het begin van de competitie. We gaan er gezamenlijk aan werken om het seizoen toch als tweedeklasser te eindigen en zo veel mogelijk jonge spelers zich maximaal te kunnen laten ontwikkelen.

Zowel voor Edwin als sv DONK geldt dat we elkaar in de toekomst heel veel succes toewensen.

sv DONK roept in dat kader geïnteresseerde gediplomeerde (minimaal UEFA-B/TC-II) trainers op hun interesse kenbaar te maken met het opsturen van hun CV of door contact op te nemen met Technisch Coördinator Patrick Akerboom (06-46136874 of patrickakerboom@gmail.com)