DONK wint en verliest op familiedag

Het kampioensteam van 2004 en het gepromoveerde team uit 2011 hebben er op familiedag een leuke en gezellige wedstrijd van gemaakt. Na 2x 25 minuten was er vijf maal het doel gevonden en ging het promotieteam er met een 3-2 overwinning vandoor.

Tijdens en na de wedstrijd werd er stil gestaan bij het stoppen van een drietal selectie spelers. Doelman Patrick de Blok, Joey van Vliet en Ivo Verrips werden toegesproken door John Olsthoorn en ontvingen een mooi cadeau. Ook de begeleiders van DONK 1, Harry Honkoop en Mark Lugthart, en grensrechter Ben Borsboom werden in het zonnetje gezet aangezien zij na vele jaren trouwe dienst het stokje overgeven aan anderen.
Voorzitter Hans Dessing dankte als laatste Ton Kalmeijer die namens hoofdsponsor Complex aanwezig was. Tien jaar lang is Complex hoofdsponsor geweest van onze vereniging en daar zijn we ze dan ook zeer dankbaar voor. Complex blijft nog wel aan DONK verbonden als sponsor in een andere vorm.

Het was een geslaagde en gezellige middag!

0 2 34567