DONK OPEN 2019

Zaterdag 9 maart was het weer zover, het jaarlijkse terugkerende evenement waar alle dart liefhebbers naar uitkijken, de DONK OPEN 2019. Mede dankzij een aantal sponsoren konden wederom 10 banen geregeld worden bij BRUTUS DARTS, zodat een ieder zijn kunsten weer kon vertonen op 12 prachtige banen.

Vanaf 17.00 uur was eerst de jeugd aan de beurt. In 2 poules van 4 werd fanatiek gestreden om de winst. Uiteindelijk kwamen de 2 poulewinnaars Dave van Oort en Robin Wognum elkaar tegen in de Finale welke uiteindelijk werd gewonnen door Dave.

Vanaf 19.00 uur was het de beurt aan de volwassenen. Net als vorig jaar was er weer een groot deelnemersveld (64 man en 1 vrouw). 5 uur lang werd er op een sportieve wijze tegen elkaar gestreden. Verrassende uitslagen, spanning om te snijden, mooie finishes, uitzinnig publiek, kortom het was weer een zéér geslaagde avond. Tussendoor nog een lekker broodje kip voor alle deelnemers, zodat de magen weer gevuld waren. De finale ging uiteindelijk tussen Ed van der Stam en Christian Vermeer. Ed bleek hierin een maat te groot en kon dus uiteindelijk de felbegeerde beker in de lucht houden.

Na afloop één smet op de geslaagde avond toen bleek dat er buiten een picknicktafel tegen de bus van Ton (Brutus) was neergezet (wellicht kan degene die lollig probeerde te zijn , zijn verantwoording nemen en zich bij ons melden, aangezien hierdoor schade is ontstaan).

Onze dank gaat uit naar de barmedewerkers, alle sponsoren en uiteraard alle deelnemers, op naar volgend jaar!

 

De Organisatie