DONK JO9-2 kampioen

De afgelopen weken was de spanning te snijden want dat de kansen op het kampioenschap daar waren was wel duidelijk.

Gedurende het seizoen was het stuivertje wisselen om de koppositie met Schoonhoven JO9-4.
De uitwedstrijd op 17 december pakte uit in het voordeel van Schoonhoven en eindigde in 7-4.
Achteraf bleek dit het laatste verlies want alle opvolgende wedstrijden werden de volledige 3 punten binnen gehaald.
In de staart van de competitie stonden de belangrijkste concurrenten nog op het programma.
Het begon afgelopen 8 april met de return van Schoonhoven.
In een fel bevochten thuiswedstrijd en hoogspanning bij toeschouwers wist DONK JO9-2 ook hier de winst naar zich toe te trekken.
Met een einduitslag van 4-2 waren de verliespunten in de uitwedstrijd te niet gedaan..
Op naar 15 april op naar Haastrecht de nummer 3 in de strijd om de titel.
Ook deze ploeg bleek geen partij voor onze jongens en meiden.
In de 2e helft gaven ze gas en behaalde winst 1-4.
In potentie zou het team kampioen kunnen worden als Schoonhoven JO9-4 bij Stolwijk de mist in zou gaan.
Dat zorgde voor wat onrust bij de ouders in de WhatsApp groep.
Na een telefoontje richting Schoonhoven kwam het verlossende woord…
Schoonhoven verloor hun thuiswedstrijd en maakte DONK JO9-2 hiermee onklopbaar.
Aankomend weekend zullen ze het kampioenschap op het DONK complex vieren na de uitwedstrijd tegen Olympia.
Jongens en meiden… Van harte gefeliciteerd!