Donk huldigt Jober Thoen als Erelid tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Op zondag 8 januari heeft DONK zijn traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden, na de wedstrijd tussen een elftal van oud eerste elftal spelers en het huidige eerste, eindstand 3-2 in het voordeel van het huidige DONK 1. Tijdens het officiële gedeelte waarin onze voorzitter ai. Het afgelopen jaar heeft doorgenomen en we uiteraard hebben stilgestaan bij hen die ons ontvallen zijn. Zijn de jubilarissen gehuldigd. 25 jaar lid waren: Mario Netten, Nick Sloof, Hamid Hamtaite en Teus van Adrichem.  40 jaar lid: Kees Kuijf, Ronald Kalmeijer en Nelus Netten. Voor 50 jaar lid is Ron Lubbers gehuldigd.

Daarna is Andre van Zijl gehuldigd als Lid van Verdienste voor onze vereniging, Andre is na vele jaren in DONK 1 te hebben gespeeld onder ander jarenlang verantwoordelijk geweest voor de contributies, heeft bardiensten gedraaid en maakt deel uit van de jubileumcommissie.

Als klap op de vuurpijl is er onder een luid applaus een nieuw Erelid gehuldigd: Jober Thoen.

Jober is ruim 35 jaar wedstrijdsecretaris geweest en is nog altijd op de zondagen gastheer en coördinator voor bezoekende verenigingen en scheidsrechters.

De foto’s van de nieuwjaarsreceptie staan in het fotoalbum