DONK F1 – Woerden F1, uitslag 7-3

Vandaag stond de wedstrijd tegen Woerden F1 op het programma.Het was lekker weer met soms zelfs een zonnetje.Woerden F1 stond een paar plaatsen onder ons en dus moesten we proberen de drie punten in Gouda te houden. De eerste helft begon en we pakten een licht overwicht. De jongens van Woerden waren fysiek best groot.Al snel kwamen wij op voorsprong door Issam die aangespeeld door Sil een schot loste die onderin het net verdween 1-0.Hierna volgde een periode waarin wij wat dromerig overkwamen,Woerden zette ons onder druk en gelukkig spatte een schot van hun op de lat uiteen.Mo kwam in het veld en via een uitval van hem scoorde hij 2-0, toch lukte het Woerden om met een hard afstandsschot op 2-1 te komen.Gelukkig was Mo goed op dreef vandaag en na een paar mooie acties liet hij Issam scoren 3-1 .Helaas viel de 3-2 kort hierna ,maar weer Mo scoorde voor rust nog de 4-2 . De tweede helft begon en Woerden zette aan om er nog meer te scoren .In deze periode hield Stijn ons op de been met twee goede reddingen.Na ongeveer 10 min pakte wij het weer over en lieten wij zien over een goed elftal te beschikken.Tweemaal Mo betekende de 5-2 en 6-2 . De achterhoede stond nu ook weer lekker met een goede Adam tussen de verdediging en de aanval.Tim zorgde met een goal die verdacht veel leek op een bekeken lob voor de 7-2. (volgens zijn moeder uiteraard bewust ). De 7-3 die nog viel kon ons niet verontrusten en de vierde zege op rij was een feit. Er floot deze wedstrijd een dame die dit zeer goed deed, mag ook eens gezegd worden ! Ga zo door jongens !!