DONK F1 – Jodan Boys F2, uitslag 8-2

Al voor de wedstrijd begon wisten wij al dat wij als we eerste wilden worden in onze bekerpoule wij het liefst met grote cijfers moesten winnen aangezien onze concurenten elkaar ook troffen vandaag.

Denzell had er ‘s morgens vroeg al vertrouwen in want hij vroeg mij of 13-0 winnen genoeg zou zijn om eerste te worden haha.De wedstrijd liep toch even anders zoals uit het verslag zal blijken.
De eerste minuten van de eerste helft bleek dat Jodan Boys beter was als hun uitslagen deed vermoeden.Het is een taaie ploeg die niet mee wilde werken aan de 13-0 die Denzell in zijn hoofd had.Jodan Boys was feller als wij en ging voor de winst.Wij waren in het veld zoekende en een beetje tam.Jodan Boys kwam dus terecht op een 0-1 voorsprong en bijna was de 0-2 een feit. Wij schoten wel een paar maal van afstand op het doel maar de schoten gingen ruim naast. Toch kon Tim ons aan een gelijkspel helpen na een voorzet van Adam. 1-1 .Toch na een uitbraak van Jodan Boys werd het 1-2 en moesten onze kanjers in de rust even beseffen wat er nou eigenlijk aan de hand was.Ik was even in de rust in de kleedkamer om Denzell zijn veters te strikken (heeft wel zijn veterstrik diploma,maar ik schijn ze lekker strak aan te trekken) en daar was Arjan al bezig onze spelers positief te coachen naar een beter resultaat.

De tweede helft zag er gelijk anders uit ,onze jongens trokken ten aanval met Denzell als slot op de deur. Mo scoort al vrij snel de 2-2 en even daarna scoorde hij ook de 3-2 na een mooie uitbraak.Het geloof op een goed resultaat was weer helemaal terug bij ons.Jodan Boys deed zeker nog mee maar Stijn (lange ij ) pakte een paar moeilijke ballen. Sil pakte zijn doelpuntje weer mee en hoppa 4-2 ,ik kon een vreugdesprong niet onderdrukken.Donk drukte door en onze Messi Isam maakte de 5-2 . Wederom Sil scoort 6-2 en ik moest op gaan letten dat ik het goed bijhield.en ja hoor Mo scoort de 7-2. De laatste seconde brak aan en we hielden de stand Vep – Ona via welwillende ouders van Ona in de gaten.Ik wist dat het close zou worden en zag toch graag nog een doelpuntje vallen en gelukkig ging Tim er nog een keer via de zijkant vandoor en via zijn voorzet scoorde Sil.Gelijk klonk de fluit en……

Na de wedstrijd bleek dat wij de sterkste waren in onze bekerpoule en de eerste plaats is behaald.allemaal gefeliciteerd jongens ,nu 1 weekend rust en dan de competitie . Succes !!
Marco