DONK F1 – Gouda F1, uitslag 6-1

Na een week van trainen staat vandaag de wedstrijd tegen Gouda F1 op het programma. Het was heerlijk weer om te voetballen en de jongens hadden er zin in. Vanaf het begin van de wedstrijd pakt de F1 gelijk het initiatief en het samenspel was bij vlagen goed. Tim ,de aanvoerder deze wedstrijd stond samen met Divine en Denzell in de achterhoede. Adam stond op het middenveld en voorin hadden we Sil ,Isam en Mo. Stein was onze keeper.Na ongeveer 10 min scoort Mo met een afstandsschot de verdiende 1-0. Gouda best een leuke ploeg met een goede keeper hielden het niet meer tegen. Adam volgde Mo met een mooi afstandsschot en dit betekende 2-0 .Niet lang erna schiet Isam op het doel en de losgelaten bal schiet Mo in 3-0 .Sil schiet nog een paar maal goed op het doel maar tot de rust blijft het 3-0 .Stein heeft in de eerste helft 1 bal gehad en daaruit bleek dus ook het veldoverwicht.

De 2 de helft verliep net zoals de 1 ste helft ,een beter Donk. Na een mooie pas van Tim op Sil scoort Adam uit een voorzet van Sil de 4-0. Een afstandsschot van Tim komt via de lat bij Mo die Isam laat scoren 5-0. Gouda doet uit een corner iets terug 5-1. Even later scoort Sil met een mooi schot de 6-1 wat ook de eindstand werd.

Tijdens de penalty s liet Stein zien waarom we blij met hem zijn ,hij is niet bang en gooide zich voor de ballen die op hem geschoten werden.

Kortom een verdiende overwinning waarbij de verdediging (Divine, Stein, Tim en Denzell ) weinig kansen weggaf en Adam op het middenveld er goed voor zorgde dat de ballen bij onze spitsen kwamen.
Van onze spitsen Sil ,Isam en Mo ging veel dreiging uit en hun waren soms een plaag voor de verdediging van Gouda.
Goed gedaan jongens ,volgende week Ona die ook alles hebben gewonnen ,ik kijk ernaar uit !

Marco