DONK F1- Esto F1, uitslag 2-2

Vandaag de wedstrijd tegen de nummer drie Esto F1. In deze ploeg liepen twee spelertjes die volgens mij op de brommer waren gekomen, fysiek groot dus iets wat ons later nog op zou breken.

De eerste helft ging gelijk op met een licht overwicht in ons voordeel. Esto had wel een paar spelertjes voorin lopen die snel en behendig waren maar omdat wij het ten aanzien van de vorige wedstrijden verdedigend beter deden (steeds genoeg spelers achter )konden we dat steeds goed opvangen. Esto schoot eenmaal hard op de lat maar wij hadden via Sil en een uitbraak van Divine op 1-0 kunnen staan. Kortom een leuke wedstrijd om naar te kijken maar de ruststand was 0-0.`

De tweede helft ging het spel weer op en neer, Denzell heerste achterin en Stijn had weer een paar knappe reddingen. In de 7 de minuut bereikte een pass van Denzell Divine en deze scoorde een mooie goal 1-0.Al gauw was het een speler van Esto (degene die op de brommer was haha) die via een hard afstandschot de bal over Stijn in het doel deed belanden 1-1. Kort hierna een vrije trap voor Esto die snoeihard in de hoek verdween (u kunt wel raden wie hem schoot ) 1-2 . Gelukkig voor ons kwamen wij na een snelle uitbraak van Mo nog op een meer dan terechte 2-2.

De eerste helft van de competitie zit erop en wij mogen trots zijn op al onze spelertjes. We staan boven verwachting op een gedeelde derde plaats en alles is nog mogelijk.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en hoop jullie in 2014 weer gezond op Donk te zien.

Marco