DONK Bedankt!

Wat hebben wij genoten!! Afgelopen zondag bij de beslissende wedstrijd tegen sv Slikkerveer waren we bijzonder aangenaam verrast door alles wat er op en rond het veld zich afspeelde. Veel toeschouwers, spandoeken, een afgezet terras, een ijsman voor de kinderen, kinderen met vlaggen, vuurwerk, rookbommen…. alle ingrediënten om sfeer te maken rondom een wedstrijd waren aanwezig.

Om nog maar te zwijgen over de geweldige huldiging na de wedstrijd. Onder muzikale begeleiding en een heuse presentator zijn we stuk voor stuk allemaal in het zonnetje gezet. Wat een feest!!

Langs deze weg willen we IEDEREEN bedanken die hier bij aanwezig is geweest. We hopen dat jullie genoten hebben en jullie allemaal weer terug te zien langs de lijn in het volgende seizoen. In het bijzonder willen we bedanken voor hun rol in het organiseren van dit alles: Marjo Rijnsburger, Frank Moons, Arthur van Oorschot, Pieter van Houten, Jos van der Sprong en Patrick Akerboom.

Veder natuurlijk onze grote dank aan onze trouwe supporters die altijd in grote getale bij onze thuis- én uitwedstrijden aanwezig waren.

Namens iedereen van de selectie,

Edwin Erwich