Donk B2 Kampioen!

Op zaterdag 18 april was het dan zover. Om 12.30 uur stond de kampioenswedstrijd van Donk B2 tegen WDS B1 op het programma. Om half 1 floot de scheidsrechter af voor het begin van de wedstrijd. Helaas kwam Donk B2 met 1-0 achter maar Roy van de Graaf scoorde de gelijkmaker 1-1. Maar of het nu toch de spanning van de wedstrijd was maar in de 1e helft was WDS toch de beter voetballende ploeg en in de rust stond Donk met 3-1 achter. De 2e helft begon Donk B2 gelijk stuk feller aan de wedstrijd en al snel scoorde Joel de 3-2. Dat deed de spelers goed en ze gingen er vol tegenaan en dit resulteerde in 3-3, gescoord door Joshua. Daarna maakt Roy de 4-3!! Een luid gejuich langs de kant en op het veld dolenthousiaste spelers. Het werd nog een erg spannende wedstrijd maar de einduitslag bleef 4-3 voor Donk en Donk B2 kon het kampioenschap gaan vieren!!

Spelers, begeleiders, trainer Edwin en leider/coach Jurgen gefeliciteerd met kampioenschap!!